Продуцент от СНН: Фабрикуваме глупости за Русия, защото това ни вдига рейтинга

Вие осъзнавате ли какво означава, ако този наистина е Джон Бонфилд, един от продуцентите в СНН и ако наистина казва това, което казва????

(всъщност, наистина си е той)

Накратко – дрънкаме глупости за Русия, без да имаме никакви доказателства, щото гоним рейтинг.

Джеймс О’Кийф прави скрит видео запис на Джон Бонфийлд, Supervising Producer в СНН

На въпрос, защо са постоянно тия новини за Русия това, Русия онова, Бонфийлд отговаря – „Заради РЕЙТИНГА! Рейтингът ни е невероятен в момента.

На въпрос:“Кажи честно, мислиш ли, че тия глупости (shit) за Русия са … глупости (bullshit)?“, продуцентът от СНН отговаря „Може да е глупост (bullshit). Искам да кажа, повечето в момента е глупост. Нямаме никакво огромно доказателство. “

И продължава „CEO-то на СНН ни събра на една вътрешна среща и ни каза „Добра работа с отразяването на климатичните въпроси. Обаче стига толкова с тях, връщаме се към Русия“

И други неща – има ги във видеото по-долу.

Трябва да се уточни, че Джеймс О’Кийф е основател на Project Veritas – разсл;едваща журналистика, , които преди години получиха парички от Тръмп. А всички знаем мнението на Тръмп за СНН и компания ….
Срещу самия О’Кийф са заведени дела за милиони долари, че се е бил представял за консултант и е записвал разговори с представители на Демократите в САЩ и след това е разпространявал редактирана версия на разговорите.

John Bonifield: 5 Fast Facts You Need to Know

American Pravda: CNN Part 1, Russia narrative is all about “ratings”

И видеото:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *